Tijdelijk extra sluitingsdag

Na een drukke periode komen we nu in een wat rustigere tijd terecht. We hebben er daarom voor gekozen om in de maanden januari, februari en maart een extra dag dicht te gaan. Op de dinsdag zullen we daarom vanaf nu dus tijdelijk ook gesloten zijn. Vanaf april staan we ook op dinsdag weer voor u klaar.

AH actie

Had u al gezien dat Wolters ook mee doet met de AH actie? U kunt u volle kaarten (10 zegels) nog inwisselen t/m 29 oktober 2017! U kunt dan komen genieten van een heerlijk 3-gangen verrassingsmenu, voor maar 34 euro (2e menu gratis). U kunt ervoor kiezen om u helemaal te laten verrassen, maar u heeft ook de mogelijkheid om zelf de keuze te maken of u vlees, vis of vegetarisch wilt eten. Wat er precies geserveerd blijft natuurlijk wel geheim ;)

Flexibel als we zijn kunt u ook gewoon met allergieën of diëten bij ons terecht, als u dit bij het bestellen van de gerechten aangeeft houden we hier gewoon rekening mee.

Hoe werkt het? Heeft een volle spaarkaart ga dan naar www.ahrestaurantactie.nl, kies de gewenste datum en tijd en reserveren maar! Kunt u uw gewenste datum niet aanklikken dan zitten we helaas vol op die dag en verwelkomen we u graag op een ander moment. 

Let op! U kunt alleen gebruik maken van deze actie als u online gereserveerd heeft via www.ahrestaurantactie.nl.

 

 

Cadeautje nodig?!

Met onze cadeaukaart kunt u bij beide zaken komen genieten van een lekkere lunch of gezellig diner! Loop even binnen of bestel via de website. Ieder gewenst bedrag mogelijk.

 

PATA NEGRA RESERVA

Deze #24 maanden oude Reserva-ham uit Spanje is van een zeldzame smaak en kwaliteit. Ogen dicht en genieten maar! Pata Negra €10,00